Vanderhasselt en zijn negenjarige dochter van Numero Uno waren nipt sneller dan Michael Vreys en Lieve Weljtens' Lucky's Son Van 't Welthof (Verdi). Op de derde plaats strandde Vincent Boutguignon in het zadel van zijn negenjarige Junius vd Heffinck (VDL Groep Jos van d'Abdijhoeve).

Met een snellere chrono, maar één springfout kwam de vierde plaats op naam van Jan Claeys. Claeys loodste Lieven Verbeke's Judy Van de Beekhoek (Wandor van de Mispelaere) net buiten de top vijf, voor Elke Appeltans en Basic Instinct Z (Balou du Rouet).

In de afsluitende 1.35m nationale rubriek sprong Guido Hornesch met KWPN-merrie, Kinetta (Freeman VDL) naar de winst. Hornesch en zijn schimmel-merrie waren ruim één seconde sneller dan Sam Polleunis en zijn vader's gefokte Nina P (Thunder vd Zuuthoeve). Monique Becker vervolledigde de top drie in het zadel van de achtjarige AES-merrie, Laville Topfok (Lavillon).

Eerder won Charlotte Degeest de 1.25m proef. Degeest sprong met Boeff van de Molen Z (Bamako de Muze), naar de winst. Op ongeveer twee seconden verschil, volgde Nette Clerckx in het zadel van Cataluna Vdh Z (Crown Z). De derde plaats was er voor Tess Janssens en Q Star STH (Jonsaunier Dwerse Hagen).

Alle uitslagen