In het zadel van de negenjarige BWP-merrie, Pimpernel Vitseroel (Numero Uno) sprong Vanderhasselt naar de winst in 37,68 seconden. Op ruim één seconde verschil plaatste hij zich tweede met Kraque Boom d'Avifauna Z (Kannan). In het zadel van de ruin, uit de fokkerij van familie Jacops - Nijs, verwees de springruiter, Daan Bernaerts met Pepper Van de Bucxtale (Chaman) naar de derde plek. 

Net buiten de top drie volgde Kris Christiaens met Noblesse vd Berghoeve (Gitano van Berkenbroeck) op de vierde plaats. Enkel deze top vier slaagde erin een dubbel foutloze omloop te presteren. Op eigen terrein sprong Tim Prouvé naar de vijfde plaats met Ackila DV Z (Aktion Pur Z).

Eerder sprong Jerome Shmidt met Etoille (Corlensky) naar de winst in de 1.35m rubriek. Samen met zijn 14-jarige sBs-merrie verwees Schmidt Ben Thiry met Prima Vera TB (Lavallino Ter Klomp) naar de tweede plaats. Rik Hemeryck en Pretty Girl de Lauzelle (Armitage's Boy) vervolledigden de top drie.

Louis Berrittella schreef de 1.25m proef op naam. In het zadel van Pandora van de Grenshoeve (Action-Breaker) bleef Berrittella, Laurent Nuyens met Zalando vh Schaarbroek Z (Zandor Z) voor. Sofie van Bunder vervolledigde de top drie met de 12-jarige Zangersheide-merrie, Ensemble vd Molenberg Z (Edjaz van 't Merelsnest).

Eerste winnaar op vrijdag werd Stijn van Lent en de 17-jarige, Clay Z (Cade Z). Samen met Gominka L (Numero Uno) volgde Eyleen Smets op de tweede plaats. Smets deelde de tweede plaats met Symen Winkels en Scott de Tilo (Landor S).

Alle uitslagen