Vanderhasselt had met Pimpernel Vitseroel een product uit eigen stallen onder het zadel. De achtjarige merrie van Numero Uno zorgde voor een foutloze ronde en kwam op vier, twee plaatsen beter dan gisteren. Voor Maxine Gaelens was er in het zadel van de zevenjarige BWP merrie Quequette Royale van't Hooghemelrijk (v. Tangelo van de Zuuthoeve) wederom een foutloze omloop en de vijfde plaats, ook zij finishten twee plaatsen hoger ten opzichte van gisteren. 

Het beste paard was de zevenjarige Zangersheide merrie Diabolique Tms Z. De dochter van Diamant de Semilly kwam onder Rania Dindane als snelste over de finish. Op twee kwam de Franse Maelle Martin met Grace de Kerglenn, een zevenjarige Selle Français van Kigali. Drie was voor Ali Al Khorafi en Karaat (v. I'm Special de Muze) die de beste achtjarige was.

Sam Polleunis stuurde twee zelf gefokte paarden naar de top tien en boekte het beste resultaat met Quickly P (v. Elvis ter Putte) waarmee hij zevende werd. Meteen op acht volgde de zevenjarige Quality P (v. Okidki van 't Gelutt Z). 

Resultaten