Het paar nam geen risico's en noteerde als enige een herkansing met het hout in de lepels. Met alsnog drie tijdfouten bleef het duo voor op Xander van Es en zijn 10-jarige BWP-merrie, Noor C (Bisquet Balou C vd Mispelaere). De combinatie was bijna zven seconden sneller maar tikte één balk uit de lepels. Op de derde plaats volgde Anouk Devos in het zadel van Caspar CB (Numero Uno).

Het duo werd opgevolgd door Kyle Cuypers die met Quadro Van 't Buxushof (Elvis Ter Putte) voor bleef op Ingbert Ghys en Papillon Du Titteul (Flipper d'Elle).

Eerder won Xander Van Es de 1.30m proef. Opnieuw met de 10-jarige Noor C bleef hij ditmaal voor op Sofia Walravens en de AES-merrie, Princesse HC (Anakin van 't Schuttershof). Anouk devos strandde ook in deze proef op de derde trede van het podium, met haar 16-jarige ruin.

De 1.20m proef kwam op naam van Kyle Cuypers en zijn eigen gefokte, Mystic Lady Van 't Buxushof (Toulon). Cuypers reed eveneens naar de derde plek met de 5-jarige Domiena Van 't Buxushof Z (Dominator 2000 Z). Tussen Cuypers zijn dominantie, eiste Julie Lamberts de tweede plaats op in het zadel van Daytona LV Z (Dominator 2000 Z).

Alle uitslagen