De West-Vlaming en zijn Zangersheide-zoon van Chellsini Z (fokker: Tom Camerlynck) bleven nipt voor op Steven Vermeir met de 12-jarige Magnum Van het Steentje (Plot Blue). Op de derde plaats volgde Lola de Braekeleer met de 12-jarige BWP-merrie, Morzine de la Pomme (Norton d'Eole).

Het duo werd opgevolgd door Geoffrey Cobbaut en Virte Z (Vingino). Samen met de 14-jarige merrie bleef de Oost-Vlaming, Toon Maes met Quinquina Van 't Hoogeinde (Diamant de Semilly) voor.

Catho van Dooren en Niki Geenens verzekeren Girl Power

Eerder won Catho van Dooren de 1.30m rubriek. Op de rug van Artist vd Withoeve Z (Asca Z) bleef de amazone, Jerome Schmidt met sBs-merrie, Etoille (Corlensky G) voor. Guido Hornesch vervolledigde de top drie in het zadel van de negenjarige Kinetta (Freeman VDL).

De 1.20m rubriek kwam op naam van Niki Geenens. In het zadel van haar vertrouwde, Helios v/d Spelonckhoeve (Dulf van den Bisschop) verwees Geenens, Estée Bomeré naar de tweede plaats. Bomeré volgde met Guy Van Hulle's Jade van ten Breebroek (Clipper vd Begijnakker) voor Stephanie Bollen en Nirvana (Cohinoor VDL).

alle uitslagen