De Nederlander Gerben Morsink slaagde erin de overwinning op eigen bodem te houden in het zadel van Carsey Z (v. Carthino Z). De tienjarige Zangersheide merrie kwam met een tijd van 38,77s over de finish. Skye Morssinkhof hield mee de Nederlandse eer hoog en veroverde op G-Vingino-Blue (v. Zirocco Blue) de tweede plaats met een tijd van 38,77s. Harry Charles vervolledigde de top drie met de BWP hengst Sherlock. De tienjarige zoon van Bisquet Balou vd Mispelaere bleef foutloos in een tijd van 38,80s. 

Kim Emmen zorgde ook voor een foutloze barrageronde op Nash v/h Lilleveld, nog een tienjarige BWP hengst van Tonixe. Voor hen op vier kwam de Belgische Catherine van Roosbroeck met haar vertrouwde Miles (v. Emerald). 

Voor Bart Clarys en Oscar Van Spieveld, een negenjarige BWP hengst van Castelino vd Helle en uit de fokkerij van Andre Vercauteren, bleef eveneens de nulscore bewaard met een zesde plaats als uitslag. Jos Verlooy kon op Nixon van 't Meulenhof, een tienjarige BWP hengst van Denzel vt Meulenhof, foutloos naar de elfde plaats rijden.

Resultaten