In Kronenberg was Caroline Poels-Devos de Belgische sterkhouder in de hoofdrubriek. Gezwind stuurde ze Milona van het Speienhof (v. Chopard VDB Z) over de 1.40m hoge hindernissen naar de derde plaats. De elfjarige BWP merrie komt uit de stallen van de West-Vlaamse familie Noppe, waar de merrie ook haar opleiding genoot onder dochter Ann-Florence Noppe. Op de vierde plaats volgde Dries Van dyck in het zadel van Eloma M (v. Contador). 

Anna-Elisa Schäfer schreef de rubriek op haar naam met de Zangersheide ruin Fly Away Z (v. Flipper d'Elle). Op twee kwam Stefanie Breitenstein met Impact (v. El Salvador). 

Patrick Jonckmans was op zijn beurt de beste Belg in de rubriek over 1.30m en werd op Olily van het Langwater (v. Wiensender) vierde. Maar ook over 1.20m was het Jonckmans die het best presteerde. In het zadel van Vedette van het Langwater Z (v. Vannan) werd hij nog eens tweede. Britt Martens sloot het podium af met Rob Roy (v. Emerald van 't Ruytershof). Plaats vier en vijf kwam op naam van Yenthe Schrijvers met Horfree DH Z (v. Heavy Metal) en Khaleesi (v. Bustique). 

Martens zorgde voor een Belgische overwinning en snelde op Ruby vh Ijzerenlindenhof (v. Quint vh Maarlo Z) naar de winst over 1.10m. Op Sweetheart van het Langwater (v. Bamako de Muze) werd ze ook nog eens vijfde.

Bekijk alle resultaten hier