De tienjarige Zangersheide merrie is een dochter van Cardento en werd gefokt in de stallen van Pieter Devos. Onder haar Colombiaanse ruiter Santiago Diaz Ortega werd de merrie derde in de 1.45m Grote Prijs-kwalificatie. De vierde plaats werd ingenomen door de BWP ruin O-Kannarock (Rock'N Roll Semilly) terwijl op vijf de door Tom De Craene gefokte BWP hengst Nector vd Bisschop (Echo van t Spieveld) volgde onder Kendra Claricia Brinkop. 

Yves Vanderhasselt bleef foutloos met Nikita van de Koekelberg (Loro Piana Filou de Muze) maar viel met de tienjarige merrie net buiten de prijzen. 

Binnen de top tien noteerden we nog de zevende plaats voor de BWP hengst King Kong van'T Valissenhof, een nakomeling van Fantomas de Muze uit de fokkerij van Willy Voeten. De Zangersheide ruin Obvious And Pure Z (Orlando) volgde op acht.

Bij de vijfjarige paarden scoorde de BWP ruin Spirit van de Gaathoeve (Eras Ste Hermelle) van Hugo Lieten de vierde plaats. De door Joris De Brabander gefokte South Afrika de Muze (Hunter's Scendro) volgde op vijf. Zes was voor de Zangersheide ruin Ami Hero Z (Aganix du Seigneur) terwijl de Z-ruin EI Exclusive Z (El Barone 111 Z) volgde op acht. 

Resultaten



Foto©: 1clicphoto