Bij de 2-jarigen werd Veini De Regor tot winnaar uitgeroepen. Deze zoon uit Contarghos werd gefokt door fokkerij De Regor BV en is in eigendom van Francois De Dycker uit Kruibeke. Met een totaal van 81,67% ging de vos gekleurde BWP'er met de hoofdprijs naar huis.

De tweede plaats was voor Velvet Lady Wbh. Deze merrie van Pegase van 't Ruytershof uit handen van De Bock & Claeys kreeg 80,67% van de jury toegewezen. Fokkerij De Regor BV bracht nog een topper mee: Vitchi de Regor (v. Chacco Blue) werd met 80% derde. Viper vh Zonnehof (v. Untouchable) van Andy Van De Veire werd vierde, Vidal Van d'Abdijhoeve (v. Gancio v 't Smisveld Z) uit de stallen van Boelens & Krismar St. besloot de top vijf.

Bij de driejarigen mochten de beste vijf het nog een laatste keer tegen elkaar opnemen in de rubriek 'Special Final Five'. Daar werden de punten van de voorronde opgeteld met de punten uit de finaleronde om zo de ultieme winnaar te bekomen. Die titel kwam toe aan Ultra VD Bisschop gefokt door fokkerij VD Bisschop. De zoon van Contadoro vd Helle, nu in eigendom van Marc Noël uit Lede, won met 80,83%.

Met 80% was het opnieuw fokkerij De Regor BV die een podiumkandidaat presenteerde. Uomo de Regor, een hengst van Darco, werd tweede. Ook Aaron vd Heibos Z (v. Amadeo v 't Vossenhof), uit de stallen van Paul De Smet, mocht nog een keer aantreden in de finale en werd met 78,83% derde. Op vier zagen we nog een nakomeling van Contadoro vd Helle: Marc Noël bracht U2 Vd Bisschop aan. De vijfde plaats werd ingevuld door Herman De Meyer's Ucarina van de Meyhoeve (v. Ducati v. Schuttershof).


Bekijk de volledige uitslag hier

Foto©: FotoRoyal