De kleine rubriek had slechts tien deelnemers op zijn startlijst staan maar gaf hen niks cadeau. Het technisch gebouwde parcours liet menig ruiter in de fout gaan. Ook de twaalfjarige hengst onder Vereecke moest toegeven aan het parcours en had een springfout. Constant van Paesschen zocht er ook zijn geluk op maar kreeg acht strafpunten achter zijn naam met Vendetta Treize (v. Diamant de Semilly) en eindigde op vijf. 

Enkel de top twee van deze proef bleef foutloos. Kendra Claricia Brinkop had daarbij de snelste tijd op de negenjarige merrie met toepasselijke naam In Time (v. Biscayo). Olivier Perreau volgde op slechts ongeveer 30 honderdsten in het zadel van Gl Events Venizia d'Aiguilly (v. Diamant de Semilly) op twee. 

Volledige uitslag 1.50m

De voorafgaande rankingproef over 1.45m huisde eveneens enkele Belgen. Jos Verlooy en Koen Vereecke baanden zich een weg naar de top tien waarbij Verlooy op acht kwam met Newmarket Influence (v. Newmarket Jewel) en Vereecke tiende was op Bonfois van't Hof V Eversen Z (v. Bisquet Balou C). 

Het podium was volledig Frans gevuld met Marc Dilasser op het laagste schavot met E2k Abricot Ennemmelle (v. Quaprice Bois Margot). Een trapje hoger kwam Julien Anquetin met Cesus de Fougnard (v. Tlaloc M) terwijl Olivier Perreau het hoogste schavot beklom na zijn winnende ronde met Gl Events Dolce Deceuninck (v. Toulon). 

Volledige uitslag 1.45m