De overwinning van de tweesterren rubriek kwam dankzij exact een seconde voorsprong op naam van Henrik von Eckermann en de 8-jarige Diamanda 4 (Diarado). Het podium werd verder afgewerkt door Nederlandse springpaarden en had Karaat N.C. van fokker De Graaf op twee met Marlon Modolo Zanotelli. Omer Karaevli rekende op de London-dochter Hayley om derde te worden. 

De BWP'er Kerswin van't Roosakker (Echo van t Spieveld) van fokker Marc Kluskens kwam onder de Nederlandse amazone Roosje Brouwer op vijf te staan. Voor van Gelderen kwam op negen de Zangersheide merrie Datana van't Schaaphof Z, een 9-jarige dochter van Dutch Capital gefokt door Maurice Van De Walle.

Resultaten

Moo Tamisaft dubbel in top tien van Youngster Tour

In de rubriek voor 5- en 6-jarige paarden bracht Moo Tamisaft de 6-jarige Uppercut M Z (Ultimo van ter Moude) van fokker Paul Maes naar de vijfde plaats. Ook in het zadel van de BWP merrie Silhouet van de Rozenberg (Diamant de Semilly) was hij op geen fout te betrappen en werd nog eens zevende. De top tien werd besloten door Patrick Jonkmans en de door Het Langwater gefokte Sportymie van het Langwater (Untouchable).  

Resultaten