Mauroy kwam aan de start met de tienjarige nakomeling van Carrera VDL. Het 1.35m hoge parcours vormde geen probleem voor het duo, dat zich moeiteloos op de vijfde plaats zette. Katja Haep volgde op de zesde plaats in het zadel van Romy FZ (Baltic VDL). Ook zeven was voor een Belgische combinatie en kwam op naam van Bertrand Genin en Hyper d'Elle Du Tige (Flipper d'Elle).

De hoogste ereplaatsen waren allemaal voor Franse combinaties weggelegd. Op één stond Stephane Frey met Emmy des Chaines (Carinjo*HDC). De tweede plaats was voor Camille Conde Ferreira en Air Force Gem (Royal Feu). Het brons was voor de Zangersheide Sting Hero Z (Stetter) onder Gilles Willemann.

Ook bij de jonge paarden werd er gescoord. Laurent Thirion bracht de zevenjarige Tinkerbel du Maillet Z (Taran de La Pomme) naar de vijfde plaats maar werd ook achtste op de zevenjarige Valse du Maillet Z (Vagabond de La Pomme). De top tien werd besloten door Mauroy die zich hier liet opvallen met New Star by Classic Z (Number One d'Iso un Prince). 

De laatste rubriek van de dag, zijnde een CSI2* 1.45m leverde een top tien-notering op voor Bertrand Genin en de tienjarige Holiday de La Bouverie (Clinton).

Resultaten