Op vrijdag wist Lola de Braekeleer de concurrentie achter zich te houden met de 8-jarige BWP-merrie, Oriane De Libersaert (VDL Cardento). Het paar bleef als enige foutloos onder de 26 seconden. Carine Gagliani volgde met de achtjarige SF-merrie, Earth Angel (Kannan) op de tweede plaats voor Aurleia Guisson met haar vertrouwde No Limit vh Legita Hof Z (Nabab de Rêve).

Op zaterdag was het de West-Vlaamse amazone, Bo Fievez die met haar 12-jarige Kwinten Van de Mispelaere (Equistro) de 1.30m hoofdrubriek won. De amazone van ZS Stables bleef daarbij Oost-Vlaming en uiteindelijke Beker winnaar, Brent De Schrijver voor. De Schrijver volgde met Liv Good vd Kattevennen Z (Levisto Z) voor Patrick Nisbett en Jaccamacca d'Ysenbeeck Z (Jamar D'Ysenbeeck).

Tijdens de laatste wedstrijddag, op zondag snelde Patrick Nisbett naar de eindzege. Nisbett en de negenjarige Zangersheide-ruin, Jaccamacca d'Ysenbeeck Z bleven ruim één seconde voor op de Oost-Vlaamse amazone, Celine Sillis met onder het zadel de 12-jarige Kobra Db (Echo van 't Spieveld). Kyle Cuypers vervolledigde het podium met onder het zadel de zesjarige Quadro Van 't Buxushof (Elvis Ter Putte).


Alle uitslagen