Het 1.20m hoge parcours, verreden over twee fasen werd ook nog foutloos afgewerkt door Freya Heirbaut en de Thunder van de Zuuthoeve dochter Elke van de Boslandhoeve. De derde plaats ging naar Femke Verschelden met de 7-jarige Ruby van de Bucxtale (Bamako de Muze). Ivo van Gucht werd zowel vierde als vijfde.

Over 1.10m deed Verschelden het een plaatsje beter en werd tweede in het zadel van de 6-jarige Summer de Muze (Bamako de Muze). Met ruim anderhalve seconde verschil was het Xantia van Assche die Palma van de Claevervallei (Cayado) naar winst stuurde. Yente de Smet werd met Gambo (Canadian River) derde.

Carolle Bael zegeviert bij de pony's

De hoogste ponyrubriek werd gewonnen door Carolle Bael in het zadel van Quality van't Achterhof (Principal Dream vd Deltahoeve). Ze werden op de hielen gezeten door Britt Roels en Berktzicht Sharoma (Oosterbroek Francois). Sem Pieters reed met de 5-jarige Quedusyi des Marronniers (Rambo) naar de derde plaats.

Roels werd met Berktzicht Sharoma eerder ook al tweede in de 90cm proef, waar ze Louise Persoons met Venise-Drum van het Juxschot (Eternity van de N.Ranch) voor zich moest dulden. Bael en Quality namen hier de derde plek voor hun rekening. 

Alle resultaten