Maar liefst 151 combinaties kwamen aan de start in 1m40 hoge hoofdrubriek van Sint-Katelijne-Waver. Bert Panneels reed naar de overwinning met Nicodemus van het blondveld (v. Vagabond De La Pomme) en wist zo Patrick Spits naar een tweede plaats te verwijzen met Virocondo z (v. Va-Vite x Lys De Darmen). De derde plaats was weggelegd voor Dennis Caubergs met Narnia (v. Tangelo van de zuuthoeve). In het zadel van King Kong van t Laerhof Z (v. Kiekeboe) wist Hans Van Laer naar een vierde plaats te rijden en Eddy bols werd vijfde met Pepper van het heikanthof (v. Action-breaker).

1.30m

Voor Bert Panneels kon het geluk niet op want hij greep zowel goud als brons in de 1m30 rubriek. Naar de overwinning reed hij met Nicodemus Van Het Blondveld (v. Vagabond De La Pomme), waar hij later ook de 1.40m mee won en met Nic-nac P. (v.  Brahmann St Simeon) werd hij derde. Thierry Goffinet en Espoir de la Loisne (v. Kannan) waren slechts 28 seconden trager dan Panneels en Nicodemus en eindigden met zilver.

De top vijf werd vervolledigd door Thibault Philippaerts en Pieter-Jan De Visser. De vierde plaats was voor Philippaerts met Quilano (v. Arezzo-VOL) en Pieter-Jan De Visser eindigde vijfde met Oilily Z (v. Ogano Sitte).

1.20m

De winst was voor Thibeau Spits met onder het zadel I'm Really Special (v. I'm Special de Muze) en wist zo Mieke Ceuterick en Kalifa (v. Va-vite) naar een tweede plaats te verwijzen. Het podium werd vervolledigd door Thierry Goffinet met Espoir de la Loisne (v. Kannan).

Op plaats vier en vijf eindigden Jean-Christophe De Grande en Freddy Demuynck. Jean-Christophe De Grande deed dit met Natan Van De Vossestaart (v. Numero Uno) en Freddy Demuynck met Urbin Manciais (v. Kashmir vt Schuttershof).


Bekijk hier de resultaten