In de rubriek over 1.30m konden slechts drie combinaties doorstoten naar de barrage. Geen enkele van hen slaagde erin zonder fouten te eindigen, Ben Thiry maakte er slechts één met Prima Vera TB (v. Lavallino Ter Klomp) en had zo het beste resultaat en won. Dries Vanthienen was op Elordonne S (v. Lord Z) goed voor de tweede plaats. De laatste combinatie in de barrage was Simon Deruyter op Liandor v/h Westhof (v. Wandor van de Mispelaere). 

Klasse Midden

Bij de 1.20m rubriek sprong Lente Dierickx naar de overwinning op Leandor vd Ouden Eik. Met een seconde verschil eindigde Marie-Julie De Neve met Denia van Hemelszoet BG Z op twee. Zij bleven op hun beurt twee seconden voor op Jeroen Van Damme en Qwibus van het Maxenhof. Thiry kwam hier op vier piepen met Rocco vd Bisschop (v. Chacoon Blue), Sven Grouwels eindigde met Lexy op vijf.

Klasse Licht

Eline Lopes won met Senorita van Kattebeek (v. Kannan) de rubriek over 1.10m met slechts twintig honderdsten voorsprong. Zo werd Patrick Scheirs naar twee verwezen met Havenly (v. Casall). Met opnieuw het kleinste verschil finishte Annelies Craessaerts op drie met Qamiro van het Dorpelhof (v. Vigo d'Arsouilles). Ona Corthauts werd vierde met Qulana de Léau Z (v. Quasimodo Z), Brecht Bruyninckx vulde op Quinta van 't Elzenhout (v. Lavallino ter Klomp) de vijfde plaats in.

Alle resultaten