QUICK RESULTS CSI2*

1. Olivia Coulet - Winsconsin

2. Catherine Silfverling Jansson - Grand Touched Numo

3. Roberto Previtali - Alonzo Z

De Franse Olivia Coulet en Winsconsin (v. Sheraton) gingen met de overwinning aan de haal. Ze bleven als enige combinatie foutloos en onder de 60 seconden. Ze was daardoor bijna vijf seconden sneller dan de Zweedse Catherine Silfverling Jansson met Grand Touched Numo (v. Untouched). Roberto Previtalie en Alonzo Z (v. Air Jordan) sluiten voor Italie het podium af. Plaats vier was terug voor Frankrijk, dit keer voor Guillaume Foutrier en Findlay du Moulin A Papier (v. Utah van Erpekom). Dan Kremer sluit voor Israël de top vijf af met Sicania (v. Grandino 25). 

Nathalie Willems en haar Clever Brabant Lease (v. Wittinger VDL) waren op de achtste plaats net een halve seconde sneller dan Stephanie D'Andrimont met Frandia (v. Zambesi) op plaats negen. 
Mailte Delree sprong met Infinity (v. It's Me du Mesnil) naar een elfde plaats. Met Eis Lusette Z viel er een balk en werd het uiteindelijk een 22e plaats.

Resultaten

QUICK RESULTS CSI1*

1. Chiara Stagliano - Aubade du Faget

2. Patricia Bardon Planchat - Quadrille de la Cour

3. Tetiana Scheinich - Violon des Biches

In de CSI1* was de overwinning voor de Franse Chaira Stagliano met Aubade du Faget (v. Calvados Z). Ze werd gevolgd door Patricia Bardon Planchat met Quadrille de la Cour (v. Calypso d'Herbiers). De Oekraïnse Tetiana Scheinich vervolledigt met Violon des Biches (v. Diamant de Semilly) de top drie. Florine Faure en Afixe de Lyr (v. Quilvaro de Lyr) staan op plaats vier, Scheinich sprint met Uria du Bidou (v. Kashmir Van Schuttershof) naar haar tweede top-vijf plaats.

Resultaten