De dochter van Quickly de Kreisker uit de fokkerij van Peter De Brabandere werd door Peter Burri (SUI) uitgebracht in de rubriek voor 6-jarige paarden. De Britse combinaties hadden het voor het zeggen met winst en een tweede plaats voor Jude Burgess. Op Starcent (Big Star) schreef de amazone de proef op naam, H&M Chilli Willi zijn zoon, Leestone Nicolas leverde de tweede plaats op. De Zangersheide ruin Tangilo Wi Ro Z werd vierde voor Erlina Tivoli Z (H5 Elvaro). 

Bij de 7-jarigen stond de BWP merrie Ravaline van het Groeshof (Mistral Optimus) op vijf met Michael Hughes. De Zangersheide merrie Coco du Rona Z (Corico Z) noteerde zich op zeven voor de sBs hengst Lianos Sitte, een zoon van Comme il Faut. De BWP ruin Sky is the Limit (Stakkato Gold) kwam op dertien, de Aganix du Seigneur-nakomeling All Alone VK Z kwam op zestien. 

Laurens Houben kon zich met de 7-jarige Carrera Crystal nog nipt klasseren en stuurde de Carrera VDL-nakomeling naar de zeventiende plaats. 

De 8-jarige Emeraude de Zabala, een Zangersheide ingeschreven dochter van Emerald van 't Ruytershof, scoorde in haar rubriek de tweede plaats met Rubén Gómez Crespo (ESP). Op negen kwam Killaloe Sitte, een sBs merrie van Dayton Sitte met Sofia Westborg. 

Alle resultaten


F. ©: Equus Media