In het zadel van de KWPN ruin VDL Legodermus PP, een 8-jarige zoon van Harley werkte Hessel Hoekstra het 1.40m hoge parcours zonder fouten af. Hun tijd van 61,84s leverde de Nederlandse winst op. Eric Ten Cate moest met een chrono van 62,76s achtervolgen en werd met Horsedeals Prima Donna van 't Roosakker, een BWP merrie van Comme il Faut uit de fokkerij van M. Kluskens, tweede. Duitsland's Teike Carstensen stuurde Capricioso VA (Clarimo) in 63,23s naar de finish en kwam op drie. 

Op tien kwam de BWP ruin Narco Noir van Dorperheide. De zoon van Zilverstar T komt uit de fokkerij van Stoeterij Dorperheide. Annelies Vorsselmans volgde in het zadel van de Comme il Faut-dochter, C. Kulottie W Z op twaalf.

Wat later werd diezelfde rubriek nogmaals aangevat. Thibaut Huyvaert zorgde voor een topprestatie en stuurde Sugar Girl, een 10-jarige Sandokan 290-nakomeling, naar het brons! Met een ruime voorsprong moesten zij Daniel Lahmann met de BWP ruin Monty Python de l'Amitie (Emerald) voor zich dulden. 

Resultaten