De proef voor 7-jarigen werd uiteindelijk gewonnen door de Ier Ciaran Nallon op Big Blue 3 (VDL Zirocco Blue), die als enige onder de 32 seconden wist te eindigen. Ook de tweede plek ging naar een Ierse combinatie, met Jason Foley in het zadel van Chepetto vh Bergerhof (Casall). Rik Hemeryck had met de SBS merrie Jalisca de La Sure net zes honderdsten langer nodig om het 1.35m hoge parcours af te leggen, en werd derde.

Net buiten de top drie vervolledigden nog meer Belgische combinaties de top vijf. Leonie Peeters stuurde de Cornet Obolensky merrie, Petite Cornette V/D Rostal, naar een vierde plek, voor Andres Vereecke op Perle d'Or van de Gaverstede (Wandor van de Mispelaere).

Vind de volledige uitslag van de 7-jarigen hier.

Het was de Deense Shannon Mejnert Ketterle die in het zadel van Guline Z (Georges Z) het goud bij de 5-jarigen rubriek in de wacht sleepte. Ketterle bleef een ruime dertig honderdste onder de foutloze tijd van Brent D'Haese, waardoor de Belg met de BWP merrie Roxette H opnieuw tevreden moest zijn met zilver. Landgenote Stephanie Janssens volgde op twaalf honderdsten, en konze zo op de rug van Diam's de Sologne Z het podium knap afsluiten.

Vind de volledige uitslag van de 5-jarigen hier.

Bij de zesjarigen hield Kasper de Boeck de Belgische eer hoog samen met Fabienne Daigneux-Lange en Leon Brutsaert. Voor de Boeck was er een zesde plaats in het zadel Flandria Rent Queen of Hearts Dwerse Hagen (v. Iron Man van de Padenborre). Daigneux-Lange volgde hen op de voet en nam een zevende plaats voor haar rekening met Vigo d'Fee de Septon Z (v. Vigo d'Arsouilles). Iets verder kwam Brutsaert de kop opsteken op negen met Quintana (v. Cornet Obolensky). 

Vind de volledige uitslag van de 6-jarigen hier.