In de troosting voor vijfjarige paarden kwam de Zangersheide merrie Enfant Terrible NH Z, een dochter van Elvis ter Putte, met plaatselijke combinatie Fidel Davila Garcia op één te staan. De top vijf werd hier afgerond door de BWP ruin Tsaar van de Nachtegaele (Jenson van 't Meulenhof) en Wim Vos. Op zeven kwam de Ducati van Schuttershof-nakomeling Trouble van het Vergohof DXB met Andre Freire. 

De Untouchable-dochter Touchable WH, een BWP merrie kwam onder Susan Fitzpatrick in de finale voor vijfjarigen op drie te staan. Voor hen op twee kwam de KWPN hengst Othello P (Luigi d'Eclipse) met Felipe Ramos Guinato terwijl Nicole Lockhead Anderson de Cicero Z van Paemel-zoon, Ulero TW naar winst stuurde. Cassandre Malherbe en Lou van het Eikenhof Z (Luigi d'Eclipse) lieten zich op elf noteren. 

De BWP hengst Rio vd Withoeve, een BWP hengst van Untouchable, zorgde in de troosting voor zevenjarige paarden voor de Belgische representatie en werd onder Anna Maria Kuhlmann vijfde. Op acht volgde de BWP'er Sky Is the Limit (Stakkato Gold) met Alberto Marquez Galobardes. 


Alle resultaten


F. ©: Equus Media