De CSI3* 1.50m Big Tour had onder andere de Zangersheide merrie Cyranan Z (Cyrano du Ruisseau Z) op het brons onder plaatselijke ruiter Lucas Fournier. Jessica Springsteen volgde op vier met de door Leon Otten gefokte Naomi van het Keizershof, een BWP merrie van Cardento. Op de vijfde plaats zagen we Le Coultre de Muze (Presley Boy), uit de stallen van Joris De Brabander, terug onder Philippe Rozier. 

Uit diezelfde stallen komt ook de Plot Blue zoon Pollux de Muze Z die met Yannick Jorand elfde werd. Lugano van het Lindehof (Darco) werd d oor Filippo Codecasa naar twaalf gestuurd. 

De andere driesterren proef had de hindernissen op een hoogte van 1.45m staan. De sBs hengst Fantast vd Watertoren (Quamikase des Forets) hield de balken in de lepels onder Jil Benedetto en werd zesde. Op negen volgde Lexion II van't Roosakker, een BWP'er van Lexicon, onder Arnaud-Philippe Bonvin.

In de CSI1* Medium Tour sprong Danny van den Bosch naar de tweede plaats in het zadel van de BWP hengst Jade van Dorperheide (Zilverstar T). Gilles Detry rondde zijn foutloze rit met Catwalk Bettina de Will Z (Balou du Rouet) af op tien.

Alle resultaten