Het Spaanse team zette hun goede vorm dan weer wel door, en sloot de Nations Cup manche in deze Sunshine Tour af met ontegensprekelijke winst. Onder leiding van chef d'équipe Carolo López Quesada eindigde Spanje met een teamtotaal van slechts vier strafpunten als eerste. Jesus Garmendia Echevarria en Santiago Nuñez Riva zetten beide twee nulrondes neer, en ook Teresa Blazquez-Abascal wist na een mindere eerste ronde de tweede omloop met slechts één balk af te sluiten. Ismael Garcia Roque, die de eerste ronde zonder fouten aflegde, hoefde niet meer aan start te komen in ronde twee, daar het team al zeker was van winst.

Op twee volgde Colombia onder leiding van Heinrich-Hermann Engemann met twaalf strafpunten als totaal. Het Britse team van Di Lampard sloot de top drie af met zestien strafpunten.

De Belgen, gecoached door Fabienne Daigneux-Lange, sloten de eerste ronde nog af met een teamtotaal van acht strafpunten en een voorlopige zilveren medaille, maar kregen in de tweede ronde te maken met wat tegenslag. Geen enkel teamlid wist de nul te behouden, en met een uiteindelijk totaal van 24 strafpunten plaatsten ze zich achteraan de top vijf. De beste prestatie werd neergezet door Jeroen Appelen met Lunatique de Kwakenbeek, die de manche afsloten met slechts één balk uit de lepels te tikken.

Vind de volledige uitslag hier.