In de rubriek voor vijfjarige paarden kwam het fokproduct van Erik en Martina Boyen-Nagels aan de start onder Gerd-Daniel Felder. De Duitser begeleidde haar vlekkeloos naar de eindmeet van het 1.15m hoge parcours en werd tweede. Met twintig honderdsten van een seconde verschil was het Blai Capdevila die zegevierde op Unnamed. 

In deze proef was de vierde plaats voor de Zangersheide merrie Catinka van de Vijfheide Z, een dochter van Classic Orange Z. Cornetta Z (Colonel 44) kwam op zeven en op negen volgde Naughty Girl V/D Edcohoeve Z, een Nixon van't Meulenhof-dochter uit de fokkerij van Edco Sporthorses.

Resultaten

Eerder bij de zesjarige paarden was het Malou L Z (Maloubet de Pleville) die derde werd onder de Britse Carmen Edwards. De hengst Storm's Twinkeling (Cornet Obolensky) van fokkerij Stoeterij Twinkeling, kwam op de vijfde plaats. 

De zevenjarige Rockdale Dwerse Hagen, een BWP hengst van Nixon van't Meulenhof uit de stallen van de familie Ceulemans, sprong onder Carron Nicol naar de zevende plaats in zijn reeks. Voor hen kwam de Zangersheide ruin Je Viens D Fee Sauveniere Z (Jaguar van Paemel) met Christopher Megahey. 


F. ©: 1clicphoto