Winst bij de 7- en 8-jarige paarden was voor de Colombiaan Santiago Diaz Ortega en de 8-jarige Jump For Joy (Cascadello) die in eigendom is van Jos Lansink Horses. Bart Bomere moest met een chrono die slechts 4 honderdsten trager was genoegen nemen met een knappe zilveren plaats op de rug van Primavera v/d Dennehoeve. Het brons ging naar de Deen Soren Moeller Rohde en de 7-jarige Katarina Ask (Quasimodo Vd Molendreef).

Net naast de top drie klasseerde ook Guy Janssens zich in het zadel van Klaas B (Eldorado van de Zeshoek), voor Diaz Ortega die met Kalahari (Kannan) ook de vijfde plaats op zijn naam schreef.

Hendrik Denutte pakt goud bij 6-jarigen

Bij de 6-jarigen klasseerde Hendrik Denutte en Lavanoche T&L Z (Lavallino Ter Klomp) zich helemaal bovenaan het klassement. Ook hier kaapte Bomere een zilveren medaille weg, dit samen met Iwatch Van 'T Ameldonk Z. Guy Janssens deed het hier één plaats beter en sloot op de rug van Energy Van'T Breezerhof Z (Emerald Van'T Ruytershof) de top drie af. 

Bieke Cornette naar hoogste podiumplaats bij 5-jarigen

Tijdens de proef voor de jongste springpaarden ging het goud naar Bieke Cornette in het zadel van haar eigen gefokte Hawai de l'Abbaye (Adzarro de l'Abbaye). De Pool Jan Bobik stopte samen met Hawro (If du Reverdy) de chrono net 12 honderdsten trager en werd zo tweede. Aurelia Guisson mocht op de rug van Toronto vh Legitahof Z (Toulon) het podium vervolledigen. 

Alle resultaten