Net als in de CSI3* werd de overwinning niet op eigen bodem gehouden. Axel Vandoorne moest met 27 honderdsten verschil de Duitser Andreas Theurer in het zadel van Fioretta 15 (v. Connor 48) voor zich dulden. Voor Vandoorne was er met Jacarta (v. Larino) de tweede plaats. Het brons werd omgehangen bij Virginie Thonon. Zij bereed Edgard de Prefontaine (v. Contact vd Heffinck). 

Op vier geen Belgische ruiter maar wel de BWP ruin Ombre van't Zorgvliet. De negenjarige zoon van Emerald van 't Ruytershof) werd gestart door de Amerikaan Evana Coluccio. Jordy Oostvogels nam de vijfde plaats voor z'n rekening met Babou de Laubry Z (v. Bamako de Muze) voor Katja Haep en Romy FZ (v. Baltic VDL) die zesde werden. 

Net als vader kon ook Mathieu Guery een plek in de top tien veroveren. In het zadel van Callac de Cyrmanol (v. Quintago I) werd hij tiende. Voor hem op acht kwam Louise Losfeld met de Zangersheide merrie Athina Louise Z (v. Arko III). Op zeven stond de Zangersheide ruin Tinka's Hero Z (v. Tinka's Boy) met Jennifer Hochstadter. 

Resultaten