Zita de Wilde en Unlimited Dee van de Eekhoek (Kanshebber) waren het tweede duo aan de start van de herkansing. Met één springfout plaatste het paar zich uiteindeljk tweede. De derde trede van het podium kwam op naam van Vinz de Weerdt en Tintin van den Kievit (Magic Cornflakes).

Net buiten de top drie volgde Niels van Rossem met Tesla van het Klavertje (Ulk d'Ete) voor Emile Beke en zijn 10-jarige merrie, Ella van 't Wezehof.

Eerder hield Vinz De Weerdt, Aure de Schrijver van de winst in de 1.10m rubriek. De Weerdt sprong naar de winst met zijn 10-jarige BWP-ruin, Skybreaker Van den Kievit (Ulk d'Ete). Het duo verwees Aure de Schrijver met NRPS-merrie, Orchid's Party Dress (Kanshebber) naar de tweede plaats. Margot Debussche en Vasco Optimus (Goliath Van de Groeneweg) vervolledigden de top drie.

In de 1.00m ponyproef won Pytha Noël met King Of Pop (Maximus MXL). Noël en Halkin Stables' gefokte ruin waren ruim 2 seconden sneller dan Nils Desplenter  met Jaconda. Noé Vochten volgde in het zadel van Lomitas D (Laudatio).

alle uitslagen