De snelste chrono was er voor Jules Denutte en zijn 11-jarige sBs-ruin, Hector (Flamenco Desemilly). Samen met de ruin, uit de fokkerij van zijn grootvader, tikte Denutte één balk uit de lepels. Denutte schreef ook de derde plaats op naam, dit in het zadel van de 12-jarige Narcis vh Napoleonhof (Darco).

Net buiten de top drie volgde Sofia Walravens met Babbelou du Bois Pinchet (Baloubet du Rouet) voor Xander van Es en Noor C (Bisquet Balou Vd Mispelaere).

Eerder won Sofia Walravens won eerder de 1.30m rubriek. In het zadel van Princesse HC (Anakin van 't Schuttershof) bleef de amazone, Natan Derycke met Kasper (Numero Uno) nipt voor. Arthur Vermeulen vervolledigde de top drie in het zadel van BWP-ruin, High Wind Van 't Schrijberg (Dulf van den Bisschop).

Emma Lievens won eerder met Giona Z de 1.20m proef. Op de rug van haar 8-jarige dochter van George Z verwees ze Karsten van Es met Pepita Di Cantero (Kafka vd Heffinck) naar de tweede plaats. Van Es strandde ook op plaats drie, met Extraction vd Kattevennen Z (H&M Extra Z).

uitslag