De Proft en de 12-jarige BWP-ruin waren ruim twee seconden sneller dan organisator, Benjamin Pieters met Chicca Van de Quote Z (Corydon van T&L). Pieters schreef ook de vierde plaats op naam in het zadel van Lady Obolensky (Cornet Obolensky).

Op de derde plaats strandde voormalig SMS Queenscup winner, Femke de Graaf. De Graaf vervolledigde de top drie in het zadel van Oilily van 't HEllewater (Emerald). De top vijf werd afgewerkt door Dylano Derudder en Ciwanis Z (Chellsini Z).

Nadien won Jan Meersschaert de 1.15m proef. Meersschaert loodste L'Unique Z (Lavallino ter Klomp) foutloos naar de winst en bleef zo Anouk de Proft met Q Bee vh Dielshof Z (Quidam de Revel) voor. Samen met de 15-jarige Zangersheide-merrie volgde De Proft voor Sarah Carvers en Carrera Van Het GEhucht Z (Cardento).

De hoogste ponyproef stond 1.00m hoog gebouwd. Kato de Meyst schreef na afloop de winst op naam. De Meyst en NRPS-merrie, Vienna (Reekamp's Eclips) bleven ruim één seconde voor op Aruélie Van de Walle met Oksana Van ten Torre (Calipso van de Vondelhoeve). Dounia Lambrecht en Cleo vervolledigden de top drie.

uitslagen