De Proft verwees de Oost-Vlaming, Geoffrey Cobbaut naar de tweede plaats. In het zadel van Nice Hart werd Cobbaut opgevolgd door Anouk met haar vertrouwde Eleonore Blue. Net buiten het podium volgde Steven Vermeir met Jazz op de vierde plaats en Lieze van den Brande met Briliantina op de vijfde plek.

In de voorafgaande 1.20m proef schreef Lucien Dewachter de winst op naam met Cosima. De Vlaams-Brabantse springruiter bleef zo Jean Jacques De Cock met Impulse Red voor. Dylan De Rycke werkte de top drie af met onder het zadel Liternel.

Bert Panneels hield als enige de chrono onder de 30 seconden in de 1.10m rubriek. Samen met Ogina van de Bisschop bleef Panneels, Louise de Smet met Leuiareta voor. Rudy Vrolix vervolledigde het podium in het zadel van Epotero.

Op zondag stonden de hoogste hindernissen 1.15m hoog. In deze rubriek won Anthony De Plecker met Elias Ninohorse. Het duo was ongeveer één seconde sneller dan Jordy Oostvogels met onder het zadel Jasper. Jana Bogaert volgde op de derde plaats in het zadel van Crystal Crush Z.


Alle resultaten