Vorsselmans zadelde Acuero (v. Acorado I) en hield de dertienjarige ruin foutloos over de 1.45m hoge hindernissen. Het duo was uiteindelijk goed voor de vijftiende plaats. Ook Philippe kon eveneens een plaatsing afdwingen met Electro vd Kromsteeg Z (v. Emerald van 't Ruytershof) en kwam op zestien te staan.

De Nederlandse Sanne Thijssen liet 61 andere ruiters achter haar. In het zadel van Hi There (v. Nabab de Reve) kwam de amazone als 54ste aan de beurt en zette de te kloppen tijd op een snelle 68,59. Niemand wist die tijd nog te verbeteren en het duo won met ruim een seconde verschil. Thijssen hield twee thuiscombinaties achter haar met Felix Hassmann op twee met GSI Pit Perigueux (v. Perigueux). Patrick Bölle besloot de top drie met Caramba de Janeiro (v. Check In). 

Volledige uitslag

Aansluitend stond nog een 1.45m parcours te wachten, dit keer voor de 2* competitie. Charlotte Philippe had Cacharel de Amoranda Z (v. Corlensky G) van stal gehaald voor deze rubriek en sprong naar het brons! Thibeau Spits kwam ook aan de start met Carlo van Klapscheut Z (v. Carlow van de Helle) maar wist zich net niet te plaatsen.