Bij de zesjarige dressuurpaarden was de zege in de Open-reeks voor President van ’t Kiezelhof. Deze zoon van San Amour II (v. Sandro Hit) en de merrie Blanka (Don Renoir x Wendekreis) van fokker Ludo Janssens stapte, draafde en galoppeerde overtuigend door de ring onder het zadel van Annelies Van Looveren van LRV Meerhout. Mieke drees reed Prettywoman van de Kempenhoeve (Quarterback x Stedinger – fokker: De Kempenhoeve bvba.) naar plaats twee. Met Konstantin C&G (v. Charmeur) pakte Mieke ook brons.

In de LRV-reeks was het goud voor Marijke Vanhombrouck van LRV Zoutleeuw met Kingstone (Firestone x Rhodium). Jef Van Hoeck (LRV Sint-Lenaarts) reed Pedro van ’t Laarhof (Negro x Special Agent Amour – fokker: Jozef Van Laerhoven) naar de tweede plaats. Nele De Haes (LRV Zoutleeuw) en Bellerose V.L. (v. Belissimo) reden naar brons.

In de reeks Vijf-jarigen Open was het goud voor Dominique Rombouts met Lago Maggiore (Franziscus x Olivi). In de LRV-reeks reed Els Van Den Boagert (LRV Hingene) overtuigend naar een eerste plaats met Lavita I.K. (Georges Clooney x Jazz). Bij de vierjarigen was er in de Open-reeks goud voor de BWP-er Ruillee Ter Dieschoot (Sandro Hit x Florestan – fokker: Peter Corty). In de LRV-reeks ging het goud naar My Indian Dream SVB (Indian Rock x BMC Roman Nature – fokker: Steve Van Bambost) onder het zadel van Evelien Neven.

bron: © LRV - F. Archief