Vereecke werkte in het zadel van de 7-jarige Qadira de Regor, een dochter van Bamako de Muze uit de fokkerij van de familie Veldeman, het 1.35m hoge parcours foutloos af. Het duo had ruim twee seconden voorsprong op Christophe Vanderhasselt die met Pilgrim Vitseroel (Diamant de Semilly) de beste 8-jarige onder het zadel had. Het brons was opnieuw voor Vereecke op de rug van zijn andere 7-jarige troef, Que Pasa de Regor (Hunter's Scendro) uit dezelfde stallen. Jeroen Appelen besloot de top vijf met de 7-jarige Danger Z (Dominator 2000 Z). 

In de rubriek voor 6-jarigen was het Aurelia Guisson die voor het beste resultaat zorgde in het zadel van Toronto vh Legitahof Z. Met de zoon van Toulon moest de amazone enkel de Braziliaanse ruiter Thiago Ribas Da Costa voor zich dulden op Sooper Trooper (Diamant de Semilly). Bieke Cornette en Hawai de l'Abbaye (Adzarro de l'Abbaye) werden derde gevolgd door Pieter Kenis op Riesling van de Gaathoeve, een hengst van Iron Man vd Padenborre uit de fokkerij van Hugo Lieten.

Ook bij de 5-jarigen moest Guisson een andere combinatie voor zich dulden. Guisson werd tweede met Azaro vh Legitahof Z (Diamant de Semily) terwijl Roy Hanlon de winst nam op Ole (Ogano). Bart Anthonissen bracht zijn eigen fokproduct Segeant Castano (Offecier van de Pereboom) naar drie. Hanlon zette zich ook nog op vijf met Diamond Dancer (Diamant de Plaisir) na Neal Vanderwegen die met Jivaro Nc Z (Jenson van 't Meulenhof) vierde werd.


Resultaten