Andres Vereecke kon in deze rubriek tegen de tijd afklokken op 64,12s, wat hem in het zadel van de reeds 16-jarige In The Mood (Winningmood) de tweede plaats opleverde. Met een grote voorsprong moesten zij Izac Ketteridge voorlaten. De Brit stuurde Galerius, een KWPN hengst van Diamant de Semilly, in 60,93s foutloos over de finish. De Nederlander Gerco Schröder rondde de top drie af met de 10-jarige KWPN'er Glock's Brilliant Berlin (Berlin) en een tijd van 64,64s. 

Leonie Peeters klasseerde zich op de sBs merrie Godlike van de Kapel (Balthazar vp Wisbecq) op vier. Binnen de top tien stond de BWP-nakomeling van Thunder vd Zuuthoeve, Moningo-D van't Heyveld met Frederike Staack op acht. De door Jozef Heylen gefokte Lancaster (Fantomas de Muze) besloot op elf. Voor Frédéric Vernaet, die deze ochtend al uitblonk in de Silver GP-kwalificatie werd op Okina van de Bien (Toulon) een snelle tijd genoteerd maar een balk in het zand liet hen op veertien stranden.

Bij de 7-jarigen kon winnaar van gisteren, Louis Mahieu, de vijfde plaats veroveren met Hannah d'Azur (Chance de Hus). Voor hen op vier kwam Vincent Zacharias Bourguignon met Chica de Bourguignon Z (Corico Z). Maxim Godecharle bracht Rebel van't Zomerhof (Harley VDL) naar negen. 

Resultaten


F. ©: 1clicphoto