Daarmee dook ze in de barrage onder de tijd van Jules Vermeersch en zijn Tanucci du Ter (Crown Z). Vermeersch noteerde een tweede plaats met een tijd van 35.17 seconden. Sercu kon in deze rubriek ook nog rekenen op  de BWP merrie La Belle van Sombeke (Goliath Z) die ze in 35.47 seconden naar de derde plaats stuurde. Verder was er nog een vierde plaats voor Tom Camerlynck met Dario en volgde Charlotte Carron met Kimira van het Kluizebos op de vijfde plaats. 

1m20 ook voor Sercu

In het 1m20 was het tevens Aline Sercu die de rubriek regeerde. Ditmaal met haar La Belle van Sombeke die ze in deze rubriek rondstuurde in 22.13 seconden. De tweede plaats ging naar Nadege Taveirne met Honneur DS (Chatman) die een tijd noteerden van 23.07 seconden. Op drie eindigde Albert Bruyneel met Souplesse. 

Isabel Debeuf in het 1m10

In de 1m10 rubriek is het Isabel Debeuf die met de winst naar huis ging. Zij kon daarbij rekenen op Kalypso die ze rondstuurde in 21.07 seconden. Het is dan Angelique Servaege die met haar Jessie v Maarle op de tweede plaats eindigde met een tijd van 21.48 seconden. Nadege Taveirne stuurde Coconut VDB Z vervolgens in 21.71 seconden naar de derde plaats. 

Resultaten