Saïd nam de teugels van het fokproduct van Johan Rooms en Van Den Branden over van Astrid Rooms en stuurde de merrie meteen naar het brons. Estee Bomeré liet zich opmerken met de 8-jarige BWP merrie Primavera V/D Dennehoeve (Fantomas de Muze) en werd zevende. Mathieu Bourdeaud'hui scoorde met Quint vd Bisschop (Heavy Metal) de dertiende plaats voor Jules Denutte en Geisha de la Pomme Cdl (Good Boy). 

Bij de vijf- en zesjarige paarden kleurden de Zangersheide paarden de top vijf. Zo won de 6-jarige Delphine du Maillet Z (Diamant de Semilly, fokker: Elevage Du Maillet)) onder Oda Charlotte Lyngvaer (NOR) en kwam Toulusha Key Sr Z (Toulon, fokker: Sleutels) op twee. De vierde plaats was voor Acavo du Seigneur Z (Aganix du Seigneur, fokker: Anna-Katharina Busse) gevolgd door Chendro Mb Z (Comme il Faut, fokker: Marcel Bokdam). Op zes stond de BWP hengst Sunshine van 't Klavertje Vier (Malito de Reves, fokker: Marc en Christel Van Duyse). 

In de CSI1* Big Tour was Cis van Hoydonck met O Belle van het Cappelleveld (Etoulon VDL) goed voor de vierde plaats. Op vijf volgde Hendrik Denutte aan boord van Filippa (For Ever Jump). Het zilver was voor de Z-merrie Rinken Z (Riscal La Silla) voor de Z-merrie Showoff Af Z (Solid Gold Z). 

Resultaten