Ruim 30 combinaties tekenden present in deze proef. Saïd had na Ambassador Z (Aganix du Seigneur), de negenjarige Figueras de Laume onder het zadel voor deze uitdaging. De dochter van Kapitol d'Argonne (fokker: Denis Morel) bleef in beide fasen van het parcours van het hout af en werd door Saïd in een snelle tijd naar de finish gestuurd. Hun rit bleek uiteindelijk goed voor brons! 

De overwinning was Belgisch getint met de BWP ruin Otto van de Achterhoek op één. Onder Abdurakhmon Abdullaev (UZB) was het de zoon van Dieu Merci van T&L uit de fokkerij van Dirk De Pauw die met vier seconden voorsprong de overwinning binnenhaalde. Het podium werd aangevuld door Sophie Hinners (GER) en Special Life (I'm Special de Muze, fokker: Ingemar Knutsson) op twee. 

Binnen de to ptien kwam de Zangersheide ruin Click Clack Vdc Z (Comilfo Plus Z, fokker: Joke Mardaga) met Luiz Felipe Cortizo Gonçalves De Azevedo Filho (BRA) op zeven. Plaats negen was voor de door Van de Heffinck gefokte Night Girl vd Heffinck (Tornesch).

Resultaten