Onder het zadel bij Saïd zat de hengst Cascadello Boy RM (Cascadello), waarmee hij voor het eerst internationaal aan de start kwam nadat hij de teugels overnam van Meshari Alharbi. Mclean had de 10-jarige Calido I zoon Calcord aan de start. De derde plaats kwam op naam van Marlon Modolo Zanotelli en de 8-jarige Kristalline des Bergeries (Verdi). 

Ann Carton-Grootjans en de BWP'er Nox Blue van de Hertogen (Zirocco Blue) konden zich met een foutloze rit op elf klasseren. Ook Arnaud Gaublomme vond in het zadel van Chasspleen Flamingo Z (Cardento) foutloos de finish en werd twintigste. 

Resultaten

Ann Carton-Grootjans en Roubaix van't Vianahof schitteren in Youngster Tour

De Belgische amazone kon zich niet enkel in de driesterren competitie laten opvallen maar werd ook vierde met de 7-jarige Roubaix van't Vianahof (Kannan). Eveneens Gaublomme sprong naar een klassering en werd op High Class, een hengst van Casall, negende. Iets hoger op zeven wist Louise van Laer zich te plaatsen met Restart, een BWP'er van Hunter's Scendro uit de fokkerij van Jules Van Roosbroeck. Daarnaast werd de amazone ook veertiende op Madansa B (Carrera VDL). 

Resultaten