Het Ierse team nam de beker mee naar huis. Zij hadden uiteindelijk een totaal van 4 strafpunten. In de eerste ronde wisten zij een tijd van 227.67 seconden te behalen. In de tweede rond hadden ze een tijd van 228.39 seconden. Het team had enkele fantastische namen. Zo reed Richard Howley mee met Consulent de Prelet Z, Jessica Burke mee met Namamia, Kevin Gallagher mee met Ballypatrick Flamenco en Jenny Rankin met Carmela Z. 

De tweede plaats was voor het Franse team. Zij deden het net iets minder goed dan het Ierse team. Zij hadden 8 strafpunten met in de eerste rond een tijd van 223.13 seconden en in de tweede ronde een tijd van 227.64 seconden. Voor dit team kwamen Cedric Hurel met Fantasio Floreval Z, Max Thirouin met Utopie Villelongue, Aurelien Leroy met Croqsel de Blaignac en Olivier Perreau met GL events Dorai d'Aiguilly aan de start. 

Het Spaanse team ging met de derde plek naar huis. Zij hadden uiteindelijk 16. strafpunten met in de eerste ronde een tijd van 220.30 seconden en in de tweede ronde een tijd van 223.73 seconden. Dit team kwam aan de start met Ívan Serrano Sáez (Rain Man), Armando Trapote (Tornado VS), Kevin Gonzalez de Zarate Fernandez (Conthargos Rouge) en Mariano Martinez Bastida (Belano vd Wijnhoeve Z).

Onze landgenoten eindigden vierde. Zij hadden net zoals Spanje ook 16 strafpunten. Ze waren wel iets trager met in de eerste ronde een tijd van 218.94 seconden en in de tweede ronde een tijd van 224.16 seconden. Wij hadden ook enkele topruiters aan de start staan. Zo reden Thibeau Spits (King van Essene), Bart Clarys (Joie de Toulon), Gudrun Patteet (Sea Coast Donna Z) en Gilles Thomas (Calleryama) mee. Gilles Thomas reed met Calleryama als enige dubbel foutloos. 

De vijfde plek was voor Portugal. De zesde plek was voor de United States of America. Zij werden opgevolgd door Brazillië. Daarna kwam Groot Brittanië. We eindigen met Italië.

Klik hier voor de resultaten