Gisteren was van Es nog goed voor de derde plaats met de 7-jarige Extraction vd Kattevennen Z maar vandaag was het de tien jaar oudere Hamilton die hem de overwinning opleverde. Met de H&M Extra-hengst Extraction stuurde hij naar de derde plaats. De BWP'er van Contact vd Heffinck is een fokproduct van Patrick De Geest. In een barrage met tien was Eva Mendolia goed voor de tweede plaats op de 9-jarige Pandora van de Grenshoeve (Action-Breaker, F: Nick Van Riete). 

Op vier zagen we Margaux Gillet en I Love You d'Atlanta (Belitys de la Demi-Lune) voor Jitske van Den Eynde en de 8-jarige Mosito van het Hellehof dochter Miara STB Z (F: Luc Vermeir). 

Vinz de Weerdt moest gisteren nog genoegen nemen met het op een na hoogste schavot maar trok in de tweede manche wel aan het langste eind met Skybreaker van den Kievit (Ulk d'Ete). Met de 9-jarige Tintin van den Kievit (Magic Cornflakes) werd hij gisteren tweede en liet hij dit keer de derde plaats noteren. Thibault de Waele was met Regina-Drum van het Juxschot de enige om naast de Weerdt de balken in de lepels te laten liggen en werd met de Kantje's Fahran dochter tweede.

Auro de Schrijver was de laatste aan de start in de barrage en eindigde met de BWP-hengst Ti Amo van Prinseveld (Kadans van de Groenheuvel) op vier. 

Resultaten