EventingDe achtse editie van de CIC van Arville zal plaatsvinden van donderdag 20 tot zondag 23 juni 2013. Tot groot genoegen van de ruiters en de op spektakel beluste bezoekers, bieden de organisatoren van Arville voor het tweede jaar op rij een driesterwedstrijd aan.

Als nevenproeven zijn er opnieuw twee andere internationale proeven, een CCI* en een CIC**, naast nationale proeven voor beginnelingen en jonge paarden.

Tegelijkertijd zal er op zaterdag en zondag een hengstenshow doorgaan met prachtige vaderdieren die de basis vormen van de fokkerij van eventingpaarden.

Zoals ieder jaar eind juni, zullen zo'n 10.000 bezoekers naar Arville afzakken om een ontspannen weekendje door te brengen in familie. Een wandeling te voet of in de koets in het park van het landgoed geeft hen de mogelijkheid te kunnen genieten van de paarden in het crossparcours, van het kasteel zelf of nog van de romantische ruines aan de rand van het meer.

Daarnaast kunnen ze gemoedelijk langs de boetiekjes van het exposantendorp slenteren of iets eten of drinken in één van de verschillende restauratiestanden.

Arville, een wedstrijd op hoog niveau in volle ontplooing. Voor 2013 bevestigt Arville haar ambities door de TOP te bereiken waar het Europese driesterwedstrijden in deze discipline betreft.

De organisatrice, Barbara de Liedekerke, vertelt :"Toen we destijds in 2006 van start gingen met onze eerste nationale wedstrijd hadden we de lat al heel hoog geplaatst door de Willis Brothers in te schakelen voor het bouwen van het crossparcours in Arville, de bouwers van de mythische viersterrenwedstrijd in Badminton. Na het succes van de eerste driester konden we onder andere rekenen op eliteruiters zoals Nicolas Touzaint (FRA), Kenki Sato(JAP), Karin Donckers (B) en Andreas Dibowski (GER). Wij zijn klaar voor de volgende editie, en zullen U zeker kunnen bevestigen dat Arville tussen de 'groten' zal prijken op de Europese kalender eventing". Binnenkort meer info.

Contact ruiters en wedstrijd :

laradeliedekerke@hotmail.com +32 478 58 78 84

Contact Pers & Promotie : arville@soprocom.be +32 81 74 64 14

Bron: Equnews / Persbericht Arville Foto: Equpics