Van donderdag 2 juli tot zondag 5 juli opent het kasteel van Arville voor de tiende opeenvolgende maal haar deuren voor de topsport én het grote publiek.   Met de organisatie van drie proeven : een CCI*, een CIC** en een CIC*** biedt Eventing Arville nog maar eens een niet te missen evenement op de nationale en internationale kalender.   Ongeveer 300 ruiters, waaronder de wereldelite van de eventingsport, zullen zich aan elkaar meten in de drie disciplines van de eventing sport : dressuur, jumping en cross country, en dit tot het grote genoegen van ongeveer 10.000 bezoekers die elk jaar trouw afzakken naar Arville.    

 Arville viert haar 10e verjaardag !

  Barbara en Guillaume de Liedekerke, beiden gepassioneerde liefhebbers van paarden en van de natuur, besloten in 2006 om hun prachtig domein in de omgeving van Namen open te stellen voor dit ambitieuze project. Naar aanleiding van het grote succes van het eerste jaar werd besloten om een internationale één en tweesterren wedstrijd te houden te Arville : de enige internationale eventing wedstrijd georganiseerd in Wallonië. In 2012 werd de lat nog iets hoger gelegd met de organisatie van een driesterren competitie, tot groot genoegen van het grote publiek en van de Belgische ruiters. Hierdoor werd Arville de belangrijkste eventing competitie in België. Dit jaar viert Arville haar tienjarig bestaan - een verjaardag die door niemand kan worden gemist ! Voor dezer feesteditie worden niet minder dan drie wedstrijden voorzien:
  • Een nationale wedstrijd die op 26 april alle Belgische ruiters kan verwelkomen.
  • De onmisbare internationale eventing wedstrijd die zal worden gereden van 2 tot 5 juli.
  • En, om de feestelijkheden af te sluiten, een nationale menwedstrijd waar het grote publiek de beste menners aan het werk kunnen zien op 22 en 23 augustus 2015.
Meer info over Arville vindt U via www.arville.be of via onze facebook pagina : Eventing Arville.