Vandaag kwam Lara de Liedekerke, onze enigste landgenote op de CCI4* van Badminton aan de start in het dressuuronderdeel. Zij eindigde met Ducati van den Overdam op een 36ste plaats op 82 deelnemers. De Amerikaan Clarck Montgomery staat met Glen Loughan aan de leiding. Paul Tapner (Kilronan) en Francis Whttington (Easy Target) staan op de 2e en 3e plaats. Klik hier voor de uitslag. "Ducati heeft een super proef neergezet! Echt zoals verwacht. De wissels waren nog niet super, maar zelfs met slechte wissels heb ik nog een 49 gekregen.
Het crossparcours is zwaar en echt lang. Maar kunnen wij iets anders verwachten van de meest prestigieuze wedstrijd ter wereld?
Ducati voelt echt goed aan! Duimen voor mij om 16u16 lokale tijd :-)' aldus Lara aan onze website. Morgen start de cross country om 12 uur. De Liedekerke zal dus om 16u16 starten. Klik hier voor de startlijst. Foto's in het artikel zijn van onze fotograaf ter plaatse, Joris Schellekens. [caption id="attachment_61065" align="alignleft" width="300"]Top drie na het dressuuronderdeel Top drie na het dressuuronderdeel[/caption] [caption id="attachment_61066" align="alignleft" width="300"]Lara de Liedekerke Lara de Liedekerke[/caption] [caption id="attachment_61067" align="alignleft" width="300"]Clarck Montgomery Clarck Montgomery[/caption]