Demeersman greep de eerste overwinning van de dag en zegevierde met de 6-jarige Quintino Royal Z. Gisteren bleef hij met de zoon van Quabri de L'Isle al foutloos, waarbij hij met het fokproduct van Daniel Caers goed was voor de zesde plaats. Kelly Cornelis moest in het zadel van Baloucante di Luna (Balou du Rouet) dit keer de achtervolging inzetten en werd tweede. De BWP'er Swahili van den Dries, een zoon van Bamako de Muze uit de fokkerij van Karen De Wit, werd onder Charlotte Bettendorf derde.

Jeroen de Winter loodste de 6-jarige Sarah-Linn vh Netehof (For Pleasure), een merrie uit eigen stallen, opnieuw naar een foutloze ronde en werd vierde. Britt Martens had net als gisteren de beste 5-jarige onder het zadel en werd vijfde op de Emerald van't Ruytershof-dochter Emely van de Pluimert Z (F: Johnny Stevens). 

Christophe Vanderhasselt zegeviert met Axxess Pur Z

Gisteren stond al een podiumplaats genoteerd voor Christophe Vanderhasselt en de Aktion Pur Z-dochter Axxess Pur Z, die op vrijdag de overwinning wisten binnen te halen. De Zangersheide merrie werd gefokt door Elke Luyten. Op twee volgde de door Aimee Van Gerwen gefokte Celine Z (Cicero Z) met Jack Ansems, die ook nog eens vierde werd op de BWP'er Ragnar (Quickly de Kreisker, F: Colman). 

De Aganix du Seigneur-dochter Laganixx was de beste 8-jarige in deze rubriek en werd onder Jens Vandenberk zesde. Op zeven volgde Yorben Verdeyen met Milky Way (Harley VDL), voor hen hun tweede top tien notering. Benjamin Pieters wist zowel de negende plaats voor zijn rekening te nemen met Lady Obolensky (Cornet Obolensky) als de twaalfde op L'Arc Louis 2 Z (L'Arch de Triomphe).

Resultaten