Goffinet had voor deze Super Cup-uitdaging de Ogrion des Champs-zoon Derby Landais onder het zadel. Het duo bleef ongeveer een halve seconde voor op Mathias Hazebroek. Hij werd in het zadel van Jurre, een zoon van Toulon uit de fokkerij van Guy Wouters, tweede. 

De vijfde plaats was voor de Spanjaard Pilar Lucrecia Cordon, hij rekende op de BWP-merrie Noblesse du Palis (Baltic VDL) uit de fokkerij van Herman Bartholomeeusen. Op zes volgde Aurelie Deloof met de Marius Claudius-zoon Ito. Gilles Nuytens bracht de door Johan Lannoo gefokte Opaline (Jamal vd Heffinck) naar plaats zeven voor Lara Eggermont en Born To Win AP Z (Bentley, F: Piet Calmeyn).

Laura Loge en Absolut Allegro missen nipt de overwinning in CSI1* Grote Prijs-kwalificatie

Eerder werd ook voor de eensterren competitie de kwalificatie voor de Grote Prijs afgewerkt. Op een hoogte van 1m25 werkte Laura Loge foutloos af met Absolut Allegro (Quintero) maar werd nipt tweede. Een halve seconde voorsprong bezorgde Josch Löhden de winst op Cornets Lady 4 (Cornet Obolensky). 

Julie de Pelsmaeker vulde de top vijf aan met een vierde plaats voor Edel Vitseroel (Diamant de Semilly) en de Thunder vd Zuuthoeve-dochter Ohlala van t Gelutt op vijf.

Resultaten