Van de vijftien combinaties in de barrage waren slechts twee van hen plaatselijke sterkhouders. Bij de paarden zagen we zes Belgische fokproducten. De Ier Jeremy Sweetnam wist net iets sneller de eindmeet te bereiken dan Spits en zegevierde op de Ogano Sitte-zoon Bogano

Matthew Sampson rondde de top drie af in het zadel van Pretty Pi'Que de'Luxe (Party Dance). De BWP merrie Pia-Lotta van't Roosakker bleef onder Marit Haarr Skollerud Cox van het hout af en werd zesde. De dochter van. Comme il Faut is een fokproduct van Marc Kluskens.

Charlotte Philippe moet Nathan Bull voor zich dulden in 1m35 

Eerder werd de 1m35 rubriek van de driesterren competitie afgewerkt, waar Charlotte Philippe voor het beste resultaat zorgde met Godiva S (Andiamo Z). Op de sBs merrie van fokker Albert Peffer werd de amazone tweede. Het was de Brit Nathan Bull die de Belgisch gefokte Milton van Vrijhern (Cupido), uit de stallen van Stany Buckinx, naar de overwinning stuurde. Binnen de top tien behaalde Lola Detaille de achtste plaats in het zadel van Guerrier de La Sure (Quickfire de Ferann).

Resultaten