Bij de 5- en 6-jarige paarden stuurde Seppe Wouters Suzanne de Mariposa naar de vierde plek. De BWP-merrie is een dochter van Hunter's Scendro uit de stallen van Koen De Brabander. Op vijf volgde Zara Poels in het zadel van Clair Z (Cornet Obolensky) terwijl de zesde plaats ingenomen werd door Catherine Gustin en de Asca Z-dochter Anais Royal Z. De ganse top zes bestond uit 6-jarige paarden. 

Op de tweede plaats zagen we de BWP-merrie Shadow (Vigo d'Arsouilles) onder het zadel van Elin Moen Adolfsson. Met een voorsprong van ruim twee seconden greep Mason Collins de winst op Rolling Biz (Rolling High). 

De beste 5-jarige zagen we op zeven terug. Daar stond Logan Fiechter met de Zangersheide ruin Talent Z (Tobago Z). 

Wouters zette z'n sterke vorm door bij de 7- en 8-jarige paarden door de tweede plaats op te eisen. Hiervoor rekende hij op de 7-jarige Roxanne de Regor, een dochter van Kannan gefokt door de Familie Veldeman. Het paar moest de Ierse Emma O'Dwyer voor zich dulden, met de 7-jarige Dougie Drea (Douglas) onder het zadel. 

Christophe Vanderhasselt greep een gedeeld derde plaats en had terwijl ook de beste 8-jarige in het veld met de Diamant de Semilly-zoon, Quantum van het Auremaxhof (F: Robby Van De Walle en Eva Stremus) aan de teugels. Daarnaast werd Vanderhasselt ook zesde in combinatie met Axxess Pur Z (Aktion Pur Z, F: Elke Luyten). Marthe Heudens werd op Riviera van het Dennehof (Chatman, F: Patrick De Muynck en Marc Van Dijck) vijfde. 

Resultaten