De overwinning werd opgetekend voor Kendra Claricia Brinkop in het zadel van de BWP-merrie Ma Belle (Ugano Sitte). Met het fokproduct van Gust Brosens bleef de amazone ongeveer een halve seconde voor op Lorenzo de Luca en Violino il Palazetto (Verdi TN).

© Equ.Media

Jos Verlooy kwam als voorlaatste in de barrage aan de start met FTS Killossery Konfusion (Siec Livello) en greep nipt naast een top drie-notering met zijn vierde plaats. De top vijf werd besloten door Charlotte Bettendorf met de Zangersheide merrie Tirelire T&L Z, een dochter van Toulon gefokt door Cedric en Delphine Tilleman. 

Verder wisten ook Damien Haelterman (London's Blue Girl PS) en Niels Bruynseels (Nauwsika van de Pereboom) zonder fouten af te werken. Zij kwamen respectievelijk op zes en tien te staan. 

Flandria Rent-ruiter Kasper de Boeck blinkt uit in Super Cup

In de tweesterren competitie van Brussel heeft Kasper de Boeck nipt naast de overwinning gegrepen. Op donderdagmiddag stuurde hij de Triomphe de Riverland-nakomeling Never Sky van het Kritrahof (Fokker: Kris en Tracy Vanderpoorten - Van Oudenhoven) foutloos het 1m35 hoge parcours door. Met zeventien honderdsten verschil moest hij de Duitser Simon Heineke voor zich dulden met Early Bird (Clearway). 

Louise Losfeld haar vlekkeloze rit op Athina Louise Z (Arko III) leverde de zesde plaats op. 

Resultaten