Cornelis had de door haar en Tim Waegeman gefokte Baloucante di Luna onder het zadel bij de 5- en 6-jarigen en bracht de 6-jarige dochter van Balou du Rouet naar de overwinning. Bijna twee seconden verschil hield de Franse Emilie Maglia op twee met de sBs hengst Magic Win de Tinmont (Eldorado vd Zeshoek). Pascale Haep stuurde Macumba Sitte (Fidelgo du Houssoit) naar de derde plaats. 

Axel Vandoorne werd met Dimitri Degraeve's fokproduct Scarlett Z (Hunter's Scendro) vierde. 

Bij de 7- en 8-jarigen was het Christof Deraedt die op eigen bodem het best kon scoren en loodste de 8-jarige dochter van Mosito van het Hellehof, Quinoa de La Liniere naar de vierde plaats. Vandoorne liet zich hier opmerken met de BWP'er Querelle van 't Diepenbroeck, een 8-jarige zoon van Dieu-Merci van T&L. 

Millie Allen scoorde de eerste en tweede plaats met Belgische fokproducten. De Britse amazone zegevierde op de 7-jarige Roxette (Prince van de Wolfsakker) uit de fokkerij van Staf Brosens en volgde met de door Ruben Houben gefokte Quick Diamant HR tweede. Met deze merrie van Diamant de Semilly werd Houben nog meerdere malen Provinciaal Kampioen bij de LRV vooraleer ze verhuisde naar de stallen van Karel Cox. 

Resultaten