De jonge paarden mochten naar goede gewoonte aftrappen. Veertig zesjarige paarden trokken het 1m25 hoge parcours in met aaneengesloten barrage. Guery had de Casall-zoon Casimiro PS onder het zadel en werkte in een tijd van 32,90s foutloos af. De op een na snelste tijd werd afgeklokt door David Simpson. De Ier bracht Billy Whiskey, een nakomeling van een zoon van Casall, in 34,27s naar de finish. De derde plaats was voor Michael Hughes en de Dominator 2000 Z-nakomeling Dinkytoy Pommex Z. Hij finishte met het fokproduct van Geert Baertsoen en Stephex Stables in 34,86s. 

Virginie Thonon had een Belgisch fokproduct aan de start en loodste de BWP-hengst Stuart vd Bisschop (Chacoon Blue) naar de zesde plaats. Op negen zagen we Victor Kumps terug met In Excess de Vains (Vagabond de La Pomme).

Kumps had op zijn beurt het beste Belgische resultaat bij de vijfjarigen. Op de rug van de BWP-merrie Tierlantijne de Haquet, een dochter van Diamant de Semilly uit de fokkerij van Db Technics, werd hij vierde. Fabienne Daigneux-Lange scoorde met de door Justine Lacroix en Pascal Beyer gefokte Jackpot de La Plume (Silver Deux de Virton) de elfde plek. De winst werd gegrepen door de Zangersheide-merrie Eden Z, een dochter van Eldorado vd Zeshoek uit de fokkerij van Bart Borghuis en Rij- en handelsstal Ger Poels.

Resultaten